Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczek) w celu personalizowania treści dla odbiorców. Każdy użytkownik może wyłączyć zapisywanie plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej, co spowoduje, że nie będą gromadzone żadne informacje.

Produktów: 0 0,00 zł

Koszyk jest pusty

Ilość:

Suma: 0,00

NANGA Lanolina 50g

Brak produktu

Cena brutto: 17,90

Cena netto: 14,55 zł

Charakterystyka:

Lanolina jest surowcem, który od niepamiętnych czasów stosowany był do pielęgnacji skóry: miesza się ją praktycznie z większością surowców stosowanych w kosmetykach i środkach farmaceutycznych, takich, jak oleje, woski, tłuszcze, węglowodory parafinowe, przez co ułatwia ich wprowadzenie do różnych receptur.

Polecana do popękanej skóry pięt i rąk

SKŁADNIKI

Jej głównymi składnikami są estry i poliestry wysoko-cząsteczkowych alkoholi i kwasów tłuszczowych, wolnych alkoholi i steroli oraz śladowej ilości kwasów i węglowodorów.

Lanolina stanowi bursztynowo-złotą, mazistą substancję o swoistym zapachu. Topi się ona w temperaturze 36-42°C. Zaliczana jest do grupy wosków.

Kraj pochodzenia: Polska
Zastosowanie: Pielęgnacja ciała, Pielęgnacja twarzy
Ostrzeżenia: Do użytku zewnętrznego
NAN122
23 (23%)
op.
Witryna stworzona na platformie